Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Ura me Tri Harqe 

    Unknown author (Universiteti i Arteve. Tirane, 2013-05)
    Ky është një ndër aktivitet më të rëndësishme kulturore-artistike ku tre institucione të hapësirës mbarë shqiptare, Universiteti i Arteve në Tiranë, Fakulteti i Arteve të Universitetit të Prishtinës dhe Fakulteti i Arteve ...