Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Artikull - " Mbi vecorite e pergjithesimit ne muzike " 

    Theodhosi, Spiro (1974-07-07)
    (Artikuj) Artikulli " Mbi vecorite e pergjithesimit ne muzike " eshte shkruar nga Spiro Theodhosi dhe eshte botuar ne Gazeten Drita me 07.07.1974 . Artikulli trajton vleresime mbi vecorite e simfonizimin ne muzike .