Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Probleme te teatrit dhe Kinematografise 

    Tartari, Arben (Instituti i Larte i Arteve - Arti Skenik, 1987)
    Bibliografi me anotacion mbi kritiken e teatrit dhe te filmit ne revisten nentori, organ i Lidhjes se Shkrimtareve dhe Artisteve, periudha 1954-1964