Duke shfaqur titujt 1-2 nga 2

  • Pjese per oboe fagot e trombone - Ich Weiss night - 

    Senfl, Jacob (1500)
    (Audio) Pjesa per oboe trombon dhe fagot - Ich Weiss Nicht - eshte kompozuar nga Ludwig Senfl .Ludwig Senfl ( ka lindur rreth 1486 , dhe vdiq në mes të 2 dhjetor 1542 dhe 10 gusht 1543 ) ishte një kompozitor zviceran i ...
  • Pjese per organo - Spagnoleta - 

    Senfl, Jacob (1550)
    (Audio) Pjesa per organo - The old spagnoleta - eshte kompozuar nga Ludwig Senfl .Ludwig Senfl ( ka lindur rreth 1486 , dhe vdiq në mes të 2 dhjetor 1542 dhe 10 gusht 1543 ) ishte një kompozitor zviceran i Rilindjes , ...