Duke shfaqur titujt 1-2 nga 2

  • Ender pranverore 

    Schubert, Franz; Simoni, Gjoni (Instituti i Larte i Arteve, 1989-03)
    Partiture per soprano dhe orkester harqesh - orkestroi Gjon Simoni
  • Ouf dem wassen zu singen 

    Schubert, Franz; Simoni, Gjon (Instituti i Larte i Arteve, 1989-03-06)
    Partiture per soprano dhe orkester harqesh - Orkestruar nga Gjon Simoni