Duke shfaqur titujt 1-8 nga 8

 • C.A. Bixio Kenge - Chi e piu felice di me ! - 

  Schipa, Tito (1937-10)
  (Audio) Chi e piu felice di me ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ka ...
 • C.A.Bixio - Kenge - Io e la luna ! kenduar nga Tito Schipa 

  Schipa, Tito (1937-10)
  (Audio) Kenga Io e la luna ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ka vdekur ...
 • C.A.Bixio - Kenge -Vivere ! kenduar nga Tito Schipa 

  Schipa, Tito (1936-10-03)
  (Audio) Kenga Vivere ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ka vdekur ne 16.12.1965
 • E .A..Mario Canzone appassionata 

  Schipa, Tito (1938-04-27)
  (Audio) Canzone appassionata ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ka vdekur ...
 • Kenge - Torna ,piccina mia - 

  Schipa, Tito (1937-10)
  (Audio) Kenga Torna ,piccina mia ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ka ...
 • Kenge - Vivere 

  Schipa, Tito (1936-10-03)
  (Audio) Kenga Vivere ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ka vdekur ne 16.12.1965.
 • S Gambardella - Kenge - Serenata a Surriento ! kenduar nga Tito Schipa 

  Schipa, Tito (1938-04-27)
  (Audio) Kenga Comme facette mammeta ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ...
 • S.Gambardella - Kenge -Comme facette mammeta ! kenduar nga Tito Schipa 

  Schipa, Tito (1938-04-27)
  (Audio) Kenga Comme facette mammeta ! Eshte kenduar nga tenori i famshem italian i quajtur edhe tenori i shekullit Tito Schipa . Tito Schipa ka lindur ne 27.12.1888 ne Lecce krahina e Puglias ne nje familje Arberesh dhe ...