Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Saxhot e vitit 1979- violine dhe piano 

    Peza (1979)
    ( Audio ) Saxhot e vitit 1979 - fryma dhe violinat (bobina e vogel) - Maks Vathi klarinete viti II , Lisenko Bashkeshkurit - fagot viti II, Fatos leskaj fagot viti II, Isak Shehu trombe, Xhemali Muraj ...