Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Kenge korale a capella ( The coral songs a capella ) 

    Perotin, The Great (1200)
    (Audio) Kenget korale jane kompozuar nga Perotin. Perotin, i quajtur edhe Perotini i Madh , ishte një kompozitor evropian , francez , i cili ka jetuar rreth në fundit të shek 12 dhe fillimit të shekullit të 13-të. Ai ishte ...