Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Mojsi Golemi 

    Papajani, Filip - Lipi (Shtyptorja &Libraria Korça - Dhori Koti, 1928)
    Dramë ne vjershe me tri pamje dhe nje tabllo. Filip Papajani(1878-1945) nga Elbasani, me pseudonimin Lipi, studioi mjekësi në Rumani, ku, sikundër shumë intelektualë të tjerë shqiptarë, u njoh së pari me lëvizjen ...