Duke shfaqur titujt 1-3 nga 3

 • Gjashte liede (simfoni) per ze tenori , baritoni dhe orkester -" Kenget e tokes " 

  Mahler, Gustav (1909)
  (Audio) Pjesa vokale-simfonike " Kenget e tokes" per ze tenori altoje e orkester eshte ekzekutuar ne vitin 1909 . Ajo ka ne perberjen e vet gjashte pjese 01. Das Lied von der Erde. 02. Das Lied von der Erde. 03. Das ...
 • Simfonia Nr 4 ne kater kohe 

  Mahler, Gustav (1900)
  (Audio) Simfonia Nr 4 eshte ekzekutuar per here te pare ne vitin 1900 . Ajo ka ne perberjen e vet kater kohe 01. Malher Symphony No 4 I. Bedächtig. Nicht eilen. 02. Malher Symphony No 4 II. In gemächlicher Bewegung. ...
 • Simfonia Nr 5 ne pese kohe 

  Mahler, Gustav (1904)
  (Audio) Simfonia Nr 5 eshte kompozuar gjate viteve 1901-1902 . Ajo ka ne perberjen e vet pese kohe 01. Malher Symphone No 5Trauermarsch. In Gemessenem Schritt. Streng. 02. Malher Symphone No 5 Sturnisch Bewegt., Mit ...