Duke shfaqur titujt 1-6 nga 6

 • Dimri i fundit 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve, 1974)
  Oktet per vegla fryme fragment nga filmi "Dimri i fundit"
 • Grure dhe kenge 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve, 1980)
 • Grure dhe kenge 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1980)
  Punuar per orkester popullore nga Enrik Mikopli
 • Oktet per vegla fryme - Fragmente nga filmi " Dimri i fundit" 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1976)
 • Shi ne plazh 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1983)
  1.Kenga 2.Tabllo I 3.Tabllo II
 • Shi ne plazh 

  Lalo, Aleksander (Instituti i Larte i Arteve, 1983)
  Shi ne plazh - Kenga - Tablo I; Tabllo II