Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • ZONJA NGA QYTETI 

    LACO, TEODOR (Gazeta Drita, 1975-08-17)
    RUZHDI PULAHA - ZONJA NGA QYTETI - SHENIME PER KOMEDINE DHE SHFAQJA - NGA TEODOR LACO