Duke shfaqur titujt 1-19 nga 19

 • Aria e Gjinit nga opera Mrika 

  Jakova, Prenke (1980)
  ( Audio) Prenk Jakova - Aria e GJinit nga opera Mrika - Solist Mentor Xhemali. Shoqeron orkestra e TOB. Dirigjent Mustafa Krantja
 • Djelli ka prenue - Arie e Mrikes 

  Jakova, Prenke (1980)
  ( Audio) Opera Mrika - Aria e Mrikes - Dielli ka prenue. Interpretuar nga L.Pejo
 • Dueti i Mrikes me Doden 

  Jakova, Prenke (1970)
  ( Audio) Dueti i Mrikes me Doden - kendon Marije Kraja,Ibrahim Tukici.Dirigjent Mustafa Krantja
 • Dy Arie nga Opera Mrika 

  Jakova, Prenke (1967)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Dy Arie nga Opera Mrika, 1. Kah mendoj per ditet e reja - Aria II e Mrikes Akti I, ...
 • Margjelo 

  Jakova, Prenke (1960)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Margjelo - Kendon Nikolin Gjergji, Shoqeron Orkestra simfonike RTSh, Dirigjent Ferdinand Deda. Festivali i III ne RTSH
 • Mrika - Opera 

  Jakova, Prenke (1983)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Opera-Mrika-1.Skene korale nga akti II;2.Skene korale nga akti III
 • Mrika - Opera ne tre akte 

  Jakova, Prenke (1959)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Opera - Mrika - ne tre akte
 • Mrika - Aria e Mares 

  Jakova, Prenke (1958)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Opera - Mrika - Aria e Mares , kendon Rozmari Jorganxhi
 • Mrika - dueti i Mrikes e Dodes 

  Jakova, Prenke (1978)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Opera -Mrika-dueti i Mrikes e Dodes,Kendojne L.Pejo e Ibrahim Tukici
 • Ne njeren dore kazmen, ne tjetren pushken 

  Jakova, Prenke (1978)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Kenge - Ne njeren dore kazmen, ne tjetren pushken - Ansambli i Ushtrise, Dirigjent Gaqo Avrazi
 • Opera -Skenderbeu - Skena dhe tregimi i Damjanit 

  Jakova, Prenke (1970)
  ( Audio) Opera -Skenderbeu-Skena dhe tregimi i Damjanit, Tabllo e I , Akti I, Kendon Kristaq Paspali
 • Opera Mrika 

  Jakova, Prenke (1991)
  Prenke Jakova - Opera- Mrika- Akti I
 • Opera Mrika - C' jane keto trazira. Arie nga Akti i III. 

  Jakova, Prenke (1975)
  ( Audio) Prenk Jakova - Opera Mrika. C' jane keto trazira. Arie nga Akti i III. - Marije Logoreci, shoqeron orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Opera Skenderbeu - Skena e Skenderbeut me Ajdin Muzaken dhe Aria e Skenderbeut. 

  Jakova, Prenke (1968)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Opera Skenderbeu. Skena e Skenderbeut me Ajdin Muzaken dhe Aria e Skenderbeut. tabllo II Aleti I - Kendojne Gjoni Athanas dhe Ramiz Kovaci. Orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Pjese nga Opera Skenderbeu 

  Jakova, Prenke (1990)
  ( Audio) Pjese nga Opera Skenderbeu - Orkestra e TOB.Dirigjent Mustafa Krantja.1990
 • Prenke Jakova - Skena e Donikes dhe Mamices nga opera Skenderbeu 

  Jakova, Prenke (2012-06-05)
  ( Audio) Prenke Jakova - Skena e Donikes dhe Mamices nga opera Skenderbeu,Tabllo e I,Akti II,kendon I.Gjergo,T.Cavo dhe kori i vajzave.Orkestra e TOB,Dirigjent Mustafa Krantja
 • Skenderbeu- Aria e Donikes 

  Jakova, Prenke (1980)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Opera-Skenderbeu- Aria e Donikes - Kendon Edit Mihali,V.1980
 • Skenderbeu - Aria e plakut 

  Jakova, Prenke (1985-11)
  ( Audio ) Prenk Jakova - Aria e plakut nga opera Skenderbeu - Solist Nikolin Gurakuqi, ne piano N.Daja, Nentor 1985
 • Skenderbeu - Opera 

  Jakova, Prenke (1980)
  ( Audio ) Prenk Jakova Pjese nga tabloja e fundit e aktit te 2 e Operas Skenderbeu