Duke shfaqur titujt 1-4 nga 4

 • Opera - Skenderbeu 

  Jakova, Preng (1968-01)
  Audio ) Opera Skenderbeu eshte kompozuar nga Preng Jakova dhe eshte vene ne skene per here te pare ne janar te vitit 1968. Autor i libretit Llazar Siliqi . Personazhet kryesore Skenderbeu , Mamica motra e tij , Donika , ...
 • Opera - Skenderbeu ( komplet ) Skenderbeu Opera ( complete ) 

  Jakova, Preng (1968-01)
  Audio ) Opera Skenderbeu eshte kompozuar nga Preng Jakova dhe eshte vene ne skene per here te pare ne janar te vitit 1968. Autor i libretit Llazar Siliqi . Personazhet kryesore Skenderbeu , Mamica motra e tij , Donika , ...
 • Prenk Jakova - Intermexo dhe clirimi i Krujes nga Opera Skenderbeu 

  Jakova, Preng (1970)
  ( Audio) Prenk Jakova - Intermexo dhe Clirimi i Krujes nga Opera Skenderbeu - Tabllo e III, Akti I.Solist Gjoni Athanas, Ramiz Kovaci dhe kori. Orkestra e TOB, Dirigjent Mustafa Krantja
 • Skenderbeu Opera 

  Jakova, Preng (1968-01)
  (Audio ) Opera Skenderbeu eshte kompozuar nga Preng Jakova dhe eshte vene ne skene per here te pare ne janar te vitit 1968. Autor i libretit Llazar Siliqi . Personazhet kryesore Skenderbeu , Mamica motra e tij , Donika , ...