Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Artikull - " Nje pyetje nga salla " 

    Hasko, Skender; Hasko, Skender (GAZETA DRITA - LIDHJA E SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE TE SHQIPERISE, 1975-09-21)
    (Artikuj) Artikulli " Nje pyetje nga salla" eshte shkruar ne gazeten Drita me 21.09.1975 . Ne kete artikull trajtohen fenomenet komike dhe kerkesat per nje interpretim sa me te natyrshem me tipa karaktere te ndryshem e me ...