Duke shfaqur titujt 1-20 nga 665

 • - Akti II, Skena 2-3 - Duet - Se m'ascolti (Alfonso, Isabella) 

  Handel, George Frederic (1738)
  (Audio) Dueti nga Opera Fernando Akti II Skena 2- 3 - Se m'ascolti (Alfonso, Isabella) eshte kompozuar nga George Frederich Handel ne vitin 1738 ,
 • Akti II, Skena 4-5 - Recitativ - Fu castigo e non dono (Dionisio, Sancio, Altomaro) 

  Handel, George Frederic (1738)
  (Audio) Trio nga Opera Fernando - Akti II, Skena 4-5 - Recitativ- Fu castigo e non dono (Dionisio, Sancio, Altomaro) eshte kompozuar nga George Frederich Handel ne vitin 1738
 • (Audio) Air- O ruddier than the cherry (Polyphemus) 

  Handel, George Frederic (1718)
  (Audio) Aria - O ruddier than the cherry (Polyphemus) nga Opera Acis e Galatea eshte kompozuar nga George Frederich Handel ne vitin 1718
 • Kantate laike - Apollo e Dafne 

  Handel, George Frederic (1710)
  Audio) Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi në Hanover pas mbërritjes ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Arian nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi në Hanover pas mbërritjes ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Pjesa vokale nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi në Hanover pas mbërritjes ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Pjesa vokale nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne - Dueti Apollo Dafne 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Dueti Apollo e Dafne nga Kantata laike e Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Aria 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Aria nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Aria 

  Handel, George Frederic (1710)
  - (Audio) Aria nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Duet 

  Handel, George Frederic (1710)
  ( Audio) Dueti nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Recitativ duet 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Dueti nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Recitativi 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Recitativi nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Recitativi 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Recitativi nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Recitativi 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Dueti nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Recitativi 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Recitativi nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Recitativi 

  Handel, George Frederic (1710)
  : (Audio) Pjesa nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e përfundoi ...
 • Kantate laike - Apollo e Dafne Recitativi 

  Handel, George Frederic (1710)
  (Audio) Recitativi nga Kantata laike Apollo e Dafne (Apollo dhe Daphne, HWV 122) qe është një kantatë laike e kompozuar nga George Frideric Handel në 1709-10. Handel e ka filluar kete kompozim në Venecia në 1709, por e ...