Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Pjese per gajde 

    Giraut, De Borheneil (1200)
    (Audio) Pjesa per gajde Reis Glorios Giraut de Borneill emri i të cilit është shkruar edhe Guiraut dhe toponimi i të cilit eshte de Borneil ose de Borneyll, ishte një rapsod i lidhur me kështjellën e vikontit te Limozhit. ...