Duke shfaqur titujt 1-4 nga 4

 • Pjese per klavicembal - Lincoln,s Inn Mask 

  Gibbons, Orlando (1600)
  (Audio) Pjesa per klavicembal - Lincoln,s Inn Mask - eshte kompozim i Orlando Gibbons .Orlando Gibbons ( ka lindur ne 25 dhjetor 1583 - 5 qershor 1625 ) ishte një kompozitor anglez , virginalist dhe organist i të ndjerit ...
 • Pjese per kuartet harqesh - Galliard - 

  Gibbons, Orlando (1600)
  Audio) Pjesa per kuartet harqesh - Galliard - eshte kompozim i Orlando Gibbons .Orlando Gibbons ( ka lindur ne 25 dhjetor 1583 - 5 qershor 1625 ) ishte një kompozitor anglez , virginalist dhe organist i të ndjerit Tudor ...
 • Pjese per kuartet harqesh - Pavane 

  Gibbons, Orlando (1600)
  (Audio) Pjesa per kuartet harqesh - Pavane - eshte kompozim i Orlando Gibbons .Orlando Gibbons ( ka lindur ne 25 dhjetor 1583 - 5 qershor 1625 ) ishte një kompozitor anglez , virginalist dhe organist i të ndjerit Tudor dhe ...
 • Pjese per organo - Fantazi ne kater pjese 

  Gibbons, Orlando (1600)
  (Audio) Pjesa per klavicembal - Fantasia of four parts - eshte kompozim i Orlando Gibbons .Orlando Gibbons ( ka lindur ne 25 dhjetor 1583 - 5 qershor 1625 ) ishte një kompozitor anglez , virginalist dhe organist i të ndjerit ...