Duke shfaqur titujt 1-3 nga 3

  • Fe e Kombësi 

    Floqi, Kristo (Mbrothësia, Sofje, 1914)
    Dramë Kombëtare me kater akte dhe kater tabllo
  • Qerthulli Politik 

    Floqi, Kristo (Shtypshkronja Tirana, 1922)
    Operet ne 4 akte Kristo Floqi (1873-1951) nga Korça ishte ndoshta dramaturgu më popullor shqiptar në gjysmën e parë të shekullit të njëzetë. Lindur më 1873 (disa burime japin vitin 1876), Floqi studioi për drejtësi në ...