Duke shfaqur titujt 1-2 nga 2

  • Artikull -" Mbi trajtimin e figures se komunistit ne veprat tona dramaturgjike" 

    Pajo, Mezin; Feshti, Donika (GAZETA DRITA - LIDHJA E SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE TE SHQIPERISE, 1975-10-19)
    (Artikull) Ky artikull me temen" Mbi trajtimin e figures se komunistit ne veprat tona dramaturgjike" eshte botuar ne 19 tetor 1975
  • Vellezerit ne Teatrin Skampa - Elbasan - 

    Dokle, Zehrudin; Feshti, Donika (GAZETA DRITA - LIDHJA E SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE TE SHQIPERISE, 1975-02-16)
    Drama Vellezerit e Miliano Stefes me regjisor Xhelal Bilali - Skenografi Pandeli Shamos. Ne qender drama trajton luften qe bejne njerezit kunder ideologjise se huaj te kohes shfaqeve te huaja per shoqerine e moralin e asaj kohe .