Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Artikull - " Nje film i ri edukativ " - Lume Drite - 

    Fejzo, Muharrem (GAZETA DRITA - LIDHJA E SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE TE SHQIPERISE, 1975-10-05)
    (Artikujt) Artikulli "Nje film i ri edukativ" i shkruar nga regjisori Muharrem Fejzo eshte botuar ne gazeten Drita me 5.10 1975 . Artikulli trajton idealet e botekuptimin e ri te asaj kohe per te kthyer ne bankat e ...