Duke shfaqur titujt 1-13 nga 13

 • Heroines 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1978)
  Transkiptuar per Shpetim Kushta
 • Koncert per klarinete dhe orkester 

  Deda, Ferdinand (1978)
  ( Audio) Ferdinand Deda - Koncert per klarinete dhe orkester 01
 • Koncert per klarinete e orkester 

  Deda, Ferdinand (1976)
  ( Audio ) Ferdinand Deda - Koncert per klarinete e orkester - Solist ne klarinete Remzi File
 • Kuintet per instrumenta fryme 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1973-12-18)
 • Marshon Rinia Studentore 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1986)
 • Marshon Rinia Studentore 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1982-05-06)
  Partiture per orkester simfonike. Orkestroi Gjon Simoni
 • Pjese per piano 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1987)
 • Rapsodi per piano dhe orkester 

  Deda, Ferdinand (1978)
  ( Audio ) Ferdinand Deda -Rapsodi per piano dhe orkester
 • Rapsodi per piano dhe orkester 

  Deda, Ferdinand (1974)
  ( Audio ) Ferdinand Deda - Rapsodi per piano dhe orkester
 • Shqiperia ne Feste 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1978)
  Punoi per klavir Shpetim Kushta
 • Valle festive 

  Deda, Ferdinand (Instituti i Larte i Arteve - Muzika, 1982-03-30)
  U transkiptua per dy pianoforte nga Bujar Llapi
 • Valle festive - Shqiperia ne feste 

  Deda, Ferdinand (1981)
  ( Audio ) Ferdinand Deda - Valle festive Shqiperia ne feste - Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda
 • Valle per dy flauta dhe orkester simfonike 

  Deda, Ferdinand (1980-05)
  ( Audio ) Ferdinand Deda - Valle per dy flaute dhe orkester simfonike - luajne Gjovalin Shestani e Vladimir Deli; Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda