Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • Pjese per kitarre - Balleto 

    Capirola, Vincenzo (1500)
    (Audio) Pjesa per kitarre - Balleto eshte kompozuar nga Vincenzo Capirola .Vincenzo Capirola (1474 - pas 1548 ) ishte një kompozitor italian , liutenist dhe fisnik i Rilindjes . Muzika e tij është e ruajtur në një dorëshkrim ...