Duke shfaqur titujt 1-2 nga 2

  • Pjese per kitarre - Ricercar 

    Canova, Francesco (1500)
    (Audio) Pjesa per kitarre - Ricercar - eshte kompozuar nga Francesco Canova ( ose Cañona ) i njohur më mirë si Françesko da Milano ( lindur ne Monza, 18 gusht 1497 dhe jetuar ne Milano deri ne 15 prill 1543 ) qe ishte ...
  • Pjese per liut - Ricercar 

    Canova, Francesco (1570)
    Audio