Duke shfaqur titujt 1-2 nga 2

  • Kenge per tenor violine liut e perkusion - Ah ! Amours 

    Canone, De Betunit (1200)
    (Audio) Kenge per ze tenori me shoqerim liuti , violine e perkusioni - Ah ! Amours - I lindur në 1150 , ai ishte djali i 10 i Robert V , princ feudal i Bethunes dhe oficeri i drejtësisë ( avoué ) i Abbey e Shën- Vaast ...
  • Kenge per ze tenori me shoqerim liuti e violonceli - Fortz chausa es - 

    Canone, De Betunit (1200)
    (Audio) Kenge per ze tenori me shoqerim liuti , violonceli - Fortz chausa es - eshte kompozim i Bethunes . I lindur në 1150 , ai ishte djali i 10 i Robert V , princ feudal i Bethunes dhe oficeri i drejtësisë ( avoué ) i ...