Duke shfaqur titujt 1-1 nga 1

  • MALEVE ME DEBORE - KINEMA 

    CELI, QEVERIM (GAZETA DRITA - LIDHJA E SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE TE SHQIPERISE, 1966-07-03)
    Artikuj - Kinemaja shqiptare - ( Filmi - Maleve me debore ) Gazeta Drita Botuar me tre korrik 1966