Duke shfaqur titujt 1-4 nga 4

 • Fantazi per piano dhe orkester 

  Agolli, Lejla (1978)
  ( Audio ) Lejla Agolli - Fantazi per piano dhe orkester - Pianist N.Shkaba Cashku dhe Orkestra e Liceut Artistik, Dirigjent Ermir Krantja
 • Gezimi yne - Rapsodi per piano 

  Agolli, Lejla (1980)
  ( Audio ) Lejla Agolli - Rapsodi per piano - Gezimi yne
 • Koncert Nr.1 per violine e orkester 

  Agolli, Lejla (1985)
  ( Audio ) Lejla Agolli - Koncert Nr.1 per violine e orkester -Interpreton Pandush Gjezi, Orkestra e RTV, Dirigjent Ferdinand Deda, Viti 1985
 • Koncert per violine e orkester 

  Agolli, Lejla (1979)
  ( Audio ) Lejla Agolli - Koncert per violine e orkester - Solist Piro Gjezi, Orkestra e TOB, Dirigjent Rifat Teqja