Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit

dc.contributor.authorFrasheri, Naim
dc.contributor.authorFraserit, Naim Be
dc.date.accessioned2018-11-22T08:12:21Z
dc.date.available2018-11-22T08:12:21Z
dc.date.issued1912
dc.identifier.urihttp://arkiv.uart.edu.al/handle/123456789/5260
dc.description.abstractShqiperi dhe shqiptaret.Ndarja e shqiperise ne tri pjese: 1).Ipiroja-Toskerija. 2)Maqedonija.3) Ilirija Gegerija.en_US
dc.publisherKorceen_US
dc.subjectHistoria e Shqipeise - - Iliret - Pellazget - Toskeria - Shqiptaret - Naim Frasherien_US
dc.titleHistoria e Shqiperiseen_US
dc.title.alternativeIstori e Sqiperise- Per skolat e paraen_US
dc.typeBooken_US


Materialet perberese te titullit

Icon

Ky titull gjendet ne koleksion(et) e meposhtme

Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit