Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit

dc.date.accessioned2018-07-10T09:04:34Z
dc.date.available2018-07-10T09:04:34Z
dc.date.issued1969-01-26
dc.identifier.urihttp://arkiv.uart.edu.al/handle/123456789/5253
dc.descriptionPa autor \ “Shaciban – vepër muzikore simfonike revolucionare” \ “Drita” 1969 \ dt. 26 Janar\ Viti i IX \ Nr 4 (465) \ f.4en_US
dc.description.abstractArtikull kritik - Ky artikull sqaron fillimisht se muzika revolucionare “Shaciban” është krijuar në bazë të operës kineze moderne revolucionare. Për rrjedhojë, simfonia “Shiciban” ngre lart heroizmin e proletariatit dhe mendimin e kryetarit Mao mbi luftën e popullit. Simfonia me muzikën revolucionare dhe figurat heroike popullore, është një sukses me rëndësi i artit në Republikën Popullore të Kinës.en_US
dc.description.sponsorshipPergatitur nga studentja e muzikologjise viti pare , Kristina Samarxhien_US
dc.publisherDritaen_US
dc.subjectMuzika - Artikuj studimore - Gazeta Drita - Kenga - Realizmi socialiste - Punaen_US
dc.titleShaciban – vepër muzikore simfonike revolucionareen_US
dc.typeArticleen_US


Materialet perberese te titullit

Thumbnail

Ky titull gjendet ne koleksion(et) e meposhtme

Paraqit te dhenat e permbledhura te titullit