Duke shfaqur titujt 3249-3268 nga 3457

  Subjekti
  Muzika shqiptare - Muzike simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Rapsodite - Ibrahimi
  Muzika shqiptare - Muzike simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Valle simfonike per orkester - Vallet - Antoni
  Muzika shqiptare - Muzike simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Pjese per orkester simfonike - Pjeset - Menxhiqi
  Muzika shqiptare - Muzike vokale - Muzike korale - Muzike orkestrale - Muzike per ze mexosoprano ,kor miks dhe orkester - Kantatat - Ibrahimi
  Muzika shqiptare - Muzike vokale - Muzike per instrumentale - Muzike orkestrale - Muzike per ze sopranoje e shoqerim orkestre - Kenge per soprano - Kenget - Tashko ( Koco )
  Muzika shqiptare -Muzika simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Suite simfonike orkestrale - Suitat - Kacinari
  Muzika shqiptare -Muzike per orkester simfonike - Muzike instrumentale - Muzike orkestrale - Pjese orkestrale per orkester simfonike - Pjeset - Simfonite - Rudi
  Muzika shqiptare -Muzike simfonike - Muzike instrumentale - Muzika orkestrale - Muzike per instrumente fryme - Teme me variacione per falut dhe orkester - Variacionet - Ibrahimi
  Muzika shqiptare -Muzike simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Poemat - Kushta
  Muzika shqiptare - Muzike instrumentale - Muzika orkestrale - Muzike per instrumente fryme - Muzike per flaut e orkester - Pjeset - Tole
  Muzika shqiptare - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Muzike per instrumente harqesh - Muzike per violine dhe shoqerim orkestre - Fantazite - Ibrahimi
  Muzika shqiptare - Muzike orkestrale -Muzike instrumentale - Muzike per instrumente harku - Muzike per violine,viole ,violoncel,kontrabas - Muzike per instrumente fryme - Muzike per instrumente fryme te drunjta - Muzike per flaut ,oboe ,klarinete,fagot - Muzike per instrument fryme tunxhi - Muzike per korno,trombe,trombon - Muzike per instrumente me perkusion - Muzike per timpan , tam - tam, piati, grang case - Suite orkestrale per balet - Suitat - Baletet - Zadeja
  Muzika shqiptare - Muzike simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Uverture per orkester simfonike - Uverturat - Dhomi
  Muzika shqiptare - Muzike simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Baletet - Daija
  Muzika vokale - Muzika instrumentale - Muzike per kor - Muzike per ze sopranoje mexosopranoje tenori basi baritoni - Muzike instrumentale - Muzike per instrumente me tastiere - Muzike per organo - Meshe per kor dhe shoqerim ne organo - Meshat - Paraklasicizmi - De Makaut
  Muzike boterore - Muzika klasike - Muzika simfonike - Muzilke instrumentale - Muzike per instrumente harku - Muzike per violine viole violoncel bas i vazhduar - Muzike per instrumente fryme - Muzike per instrumente te drunjta - Muzike per flaut oboe fagot - Muzike per instrumente tunxhi - Muzike per trombe korno - Simfoni per orkester - Simfonite - Klasicizmi - Bahu -
  Muzike per instrumente me tastiere - Muzike per harpsikorde - Muzike per instrument harku - Muzike per violoncel - Recitativ per ze sopranoje celeste e violoncel - Pjeset - Recitativet - Paraklasicizmi - Hendeli-
  Muzike per instrumente me tastiere - Muzike per harpsikorde - Muzike per instrument harku - Muzike per violoncel - Recitativ per ze sopranoje celeste e violoncel - Pjeset - Recitativet - Paraklasicizmi - Hendeli-pozuar nga George Frederich Handel ne vitin 1707
  Muzike per instrumente me tastiere - Muzike per harpsikorde - Muzike per instrument harku - Muzike per violoncel - Recitativ per ze sopranoje celeste e violoncel - Pjeset - Recitativet - Paraklasicizmi - Hendeli-pozuar nga George Frederich Handel ne vitin 1707
  Muzike shqiptare - Muzike simfonike - Muzike orkestrale - Muzike instrumentale - Valle simfonike per orkester - Vallet - Daija